AANPAK

Wij kiezen voor Verbeeldingskracht

Organisaties die erin falen verbeeldingskracht aan te spreken, zijn organisaties die hun medewerkers niet in beweging krijgen. Mensen komen in beweging omdat ze gemotiveerd zijn. Motivatie komt niet uit inwisselbare kernwaarden, een abstracte missie, of een hoog over, abstracte meerjarenstrategie. Motivatie om in actie te komen, komt uit een helder en inspirerend beeld voor ogen.
Waarom maken we in zakelijke context zo weinig gebruik van creativiteit? En dat terwijl creativiteit wordt gezien als één van de belangrijkste vaardigheden voor werknemers in de 21e eeuw.

Wij weten het wel. Want hoe kun je als organisatie in een creatieve flow komen, wanneer alle aandacht uitgaat naar het inrichten van systemen, processen en procedures om mensen te ondersteunen bij hun werk? Hoe zet je de talenten, denk –en droomkracht van teams optimaal in wanneer mensen in eerste plaats een taak moeten uitvoeren?

Met kleine vonkjes inspiratie willen wij bij anderen een vuurtje aanwakkeren. Onze creatieve, inspirerende aanpak past bij organisaties die in beweging willen blijven en hun denkkracht willen inzetten om te blijven innoveren.

Deze klanten gingen je voor

Een creatieve aanpak past bij organisaties die willen innoveren