a

Menu

Online cursussen in visueel werken

We hebben onze online academie ingericht om jou en je collega’s praktische lessen en tools aan te reiken zodat je vandaag nog kan starten om creatiever en visueler te werken. Iedere cursus kun je in je eigen tempo volgen, dat is wel zo fijn. In de academie staan cursussen die jou helpen bij het toepassen van tekeningen in je werk. Zo kun je een uitgebreide online cursus ‘Zakelijk Tekenen’ volgen. Of ‘Teken je Les’: speciaal voor leraren. Je hoeft niet te wachten op een startdatum: je kunt bij ons iedere dag starten.

 

Zakelijk tekenen

Zakelijk tekenen is een geweldige manier om meer creativiteit in je werk te brengen. Je kunt het namelijk direct praktisch toepassen. In plaats van lange plannen, of ellenlange teksten, maak jij voortaan een overzichtelijke tekening. Reken maar dat je daarmee punten scoort bij je collega’s!

Teken je les

Zelf aan de slag met tekenen als extra taal in de klas. Deze manier van lesgeven sluit aan bij de toenemende behoefte aan visuele communicatie.

Oefenen met tekenen?

Omdat het soms lastig is om zelf geschikte beelden te bedenken, helpen we je op weg met een uitgebreide beeldenbibliotheek. Je vindt hier meer dan 200 iconen in verschillende categorieën. En de instructies om deze stap voor stap te tekenen. We willen je laten zien dat je met simpele vormen en materialen die in elk kantoor, of elke keukenla aanwezig zijn al kunt tekenen als een pro.

Ontwikkel jouw Creative Changemaker skills

Creativiteit is van onschatbare waarde voor organisatie en bedrijven. Creativiteit bevordert innovatie en maakt gelukkiger en productiever. Veel organisatie zoeken naar de magie die ‘outside the box’ ontstaat. En hoe kan je dat beter doen dan zélf te starten met een creatieve aanpak in je werk?

Wil je verder groeien op creatief vlak: patronen doorbreken, een creatief werkklimaat creëren, een rolmodel hierin zijn en positieve verandering faciliteren? Bekijk dan eens onze opleiding voor Creative Changemakers