a

Menu

Wij zorgen dat jouw boodschap écht blijft plakken, met visuele communicatie!

Wat kunnen we voor je doen?

Zakelijk tekenen is een geweldig hulpmiddel om jouw boodschap over te brengen op anderen.
In veel minder woorden kun je de essentie communiceren. Of het nu gaat om een meerjarenstrategie, jaarplan, nieuw beleid, een projectplan of proces: met zakelijke tekeningen kun je heel snel laten zien wat je bedoelt. Daardoor kan de ontvanger jouw boodschap in één oogopslag overzien. Zo hebben jullie direct hetzelfde beeld voor ogen.
En dat helpt de samenwerking vooruit!

Neem een kijkje in ons huis! 

Klik op het huis voor een rondleiding. Je kunt in iedere kamer klikken, om meer te lezen over de diensten.

Onze werkwijze

1. Helder beeld voor ogen

Ook wij vinden het fijn om te starten met een helder beeld voor ogen. Daarom stellen we je bij de start van onze samenwerking vragen. In eerste instantie zo min mogelijk: We doen op basis van jouw vraag alvast een globaal voorstel. Is dat voorstel passend? Dan stellen we meer vragen. We zijn nieuwsgierig naar jullie doel en wat jullie écht belangrijk vinden.

1. Helder beeld

2. Strategie, inhoud en vorm

3. Kennis doorgeven

2. Combinatie van strategie, inhoud en vorm

Jullie willen graag met tekeningen informatie samenvatten of overbrengen op anderen. Toch is voor ons de tekening ‘slechts’ de visuele vorm. In onze samenwerking besteden we veel aandacht aan de boodschap die jullie willen communiceren. We zetten onze expertise in om containerbegrippen, vage taal en jargon zoveel mogelijk om te zetten in een concreet verhaal. Pas als we overeenstemming hebben over jullie strategie en de inhoud vertalen wij de boodschap in een visuele vorm. Het ontwikkelen van een praatplaat is vaak een verhelderend en waardevol proces voor onze opdrachtgevers.

3. Wij geven onze kennis door

Bij alles wat we doen, vragen we ons af: Hoe kunnen we mensen leren om dit zelf in hun werk te doen? We geven met veel enthousiasme onze kennis door. Wie bij Huis van Verbeelding werkt is dan ook geen ‘illustrator’ of ‘tekenaar’. We zijn allround: met achtergronden in beleid, HR, management, onderwijs en ontwerp. We kunnen tekenen, maar ook heel goed faciliteren en vaardigheden overbrengen aan anderen. Wij geven jullie dan ook graag een training of workshop in zakelijk tekenen.

Maatwerk

Afhankelijk van jullie wensen en behoeften bieden we ook maatwerk aan.
We vinden het leuk als je ons een nieuwe verrassende vraag stelt en denken graag mee!
Neem gerust contact met ons op, of laat je inspireren door eerdere voorbeelden.