a

Menu

Wat tof dat je geïnteresseerd bent in mijn e-book.

Misschien heb je mij of één van mijn collega’s van Huis van Verbeelding al eens live aan het werk gezien tijdens een sessie of workshop.

Misschien ken je me nog helemaal niet. Hoe dan ook: ik ben Rachel. Met Huis van Verbeelding help ik organisaties om hun strategische doelen via creatieve wegen te bereiken. Zakelijk tekenen is één van de tools die ik graag in zet.

Ik hoop dat ik je met dit e-book kan besmetten met het tekenvirus. En niet omdat ik je zo graag aan het tekenen wil krijgen. Want het doel van zakelijk tekenen heeft eigenlijk niets met tekenen te maken. Het tekenen zie ik PUUR als instrument. Een instrument om effectiever te communiceren, je ideeën te verduidelijken en op een slimme manier gebruik te maken van verbeeldingskracht.

Je kunt jouw exemplaar van het e-book via de button hieronder downloaden.

De komende dagen ontvang je van mij ook de KICKSTARTKIT.
Daarmee wil ik je nóg meer inspireren, maar ook praktische handvatten geven om de eerste stappen te zetten in het zakelijk tekenen.

In de kickstartkit komt aan bod:

– wat je met zakelijk tekenen kunt

– hoe je individueel aan de slag kunt met zakelijk tekenen

– hoe je met je team aan de slag kunt met zakelijk tekenen

En merk je dat zakelijk tekenen helemaal bij jou past?
Dan nodig ik je uit om de online cursus te volgen.

Wist je dat bijna alle deelnemers de online cursus Zakelijk Tekenen VOLLEDIG VERGOED krijgen door hun werkgever?
En het levert ze enorm veel op. Maar dat kunnen de deelnemers zelf veel beter verwoorden dan ik:

Ik ben een bedrijfskundige, een zakelijke manager met een carrière als leidinggevende. Daarnaast was ik vergeten dat ik als kind veel lol had in vooral natekenen. Door Rachel ben ik weer gaan tekenen, op een toepasbare en niet-zweverige manier, die mij, inderdaad, lol geeft maar vooral ook een bijdrage levert aan mijn professionaliteit. Ik geloof heilig in het verbeteren van communicatie door versimpeling en het toetsen van beelden en dat kan door alles van Rachel leert. Ik raad iedereen aan die streeft naar verbeteren van communicatie en effectiever werken om het werk van Rachel tot zich te nemen en toe te passen.

– Diana

Rachel is een fantastische docent, die leuke en praktische lessen heeft ontwikkeld. De lessen zijn professioneel maar ook laagdrempelig en eenvoudig. Je leert op een speelse wijze te tekenen. Je wordt uitgedaagd in de lessen en de Facebook-groep maakt dat je je betrokken voelt bij je medecursisten. Je leert van elkaar, dit werkt erg inspirerend. Het is mooi om elkaars groei te volgen en feedback van elkaar te ontvangen. Rachel is erg betrokken bij de groep en dit versterkt mijn enthousiasme. Kortom, een cursus waarbij je veel profijt hebt op zakelijk gebied maar die je ook zeker in je privé leven kunt gebruiken!

– Alie

Hallo Rachel, op dit moment volg ik een van je online cursussen op het gebied van tekenen. Je weet mij te inspireren en uit te dagen om mijn verborgen talenten te benutten!

– Christien

Ik hoop dat ook jij zoveel plezier gaat beleven aan zakelijk tekenen!
Zien we jou binnenkort ook in de groep?

Met je hele team tekenen

Wil je jouw collega’s ook meteen meenemen? Zodat jullie elkaar kunnen inspireren, helpen en het tekenen samen onderdeel maken van jullie manier van werken?

Jullie kunnen ook een workshop bij ons boeken. Dan komt één van onze toffe tekenaars/trainers bij jullie langs om jullie de basics te leren. Neem hierover contact op via de contactpagina.

En tot slot…. Volg je ons al op social media?