a

Menu

Yes!

Geweldig dat je ons e-book ‘Zakelijk Tekenen in 10 minuten’ hebt aangevraagd.

De wereld heeft meer creatieve koplopers nodig. Mensen zoals jij, die nieuwsgierig zijn naar tools die hun werk beter én creatiever maken.

Je ontvangt het e-book -terwijl je dit leest- in je mailbox.
We willen je graag persoonlijk bedanken. Dat doet Rachel in deze video:

En…Wij kunnen je NU verder helpen, om het zakelijk tekenen écht te integreren in jouw dagelijks werk.

Huis van Verbeelding is al jaren toonaangevend, als het gaat om visuele communicatie door middel van zakelijk tekenen. Onze tekenaars worden ingezet bij grote organisaties, om te zorgen dat ideeën na een overleg niet vervliegen. Dankzij onze tekeningen zorgen we ervoor dat iedereen hetzelfde beeld voor ogen heeft, zodat gesprekken niet hoeven te verzanden in semantische discussies. In werksessies en brainstormsessies kunnen deelnemers ZIEN dat ze GEHOORD worden. Dankzij onze tekeningen. Ons werk maakt een groot verschil in de organisaties waar wij komen.  

De komende dagen, weken, maanden gaan we je inspireren. Rachel geeft je praktische ideeën, inzichten en tools waarmee jij kan bijdragen aan een inspirerend en stimulerend werkklimaat in jouw organisatie. Deze ontvang je in je mailbox.

Onze ervaring is dat mensen vaak méér willen. Een e-book lezen is ten slotte niet hetzelfde als een les volgen. Een template printen dat wij voor je hebben gemaakt, is iets anders dan zelf onder de knie krijgen hoe jij voor ieder doel zélf een passende werkvorm ontwerpt.

Daarom nodigen we je uit voor een uitgebreide cursus Zakelijk Tekenen, die je online kunt volgen.

In 5 weken leer je stap voor stap tekenen, werkvormen ontwerpen, je presentaties ondersteunen en visueel samenwerken met je collega’s. Deze cursus is inmiddels door honderden werknemers gevolgd en leert je alles wat je nodig hebt om met gemak en plezier op een zakelijke manier te tekenen.

De cursus wordt nagenoeg altijd door de werkgever vergoed. 
Maar… omdat jij de eerste stap hebt gezet, hebben we een speciaal aanbod voor jou. Een kleine stok achter de deur om van start te gaan!

Doe mee aan ZAKELIJK TEKENEN en krijg als bonus de cursus TEKENEN ZONDER TALENT cadeau!

Ben je geïnteresseerd?
Klik op de button en bekijk het aanbod.

Volg je ons al op social media?