a

Menu

Wij nodigen klanten graag uit in onze inspirerende ruimte
in de binnenstad van Den Haag

Wij geloven dat de beste ideeën worden geboren in een creatieve omgeving. Daarom nodigen we onze klanten graag uit om hun vertrouwde, stijve, kantooromgeving te verruilen voor onze kleurrijke, lichte ruimte om in samen te werken, te brainstormen of een training te volgen.

Ruimte voor creativiteit

Als je onze ruimte binnenstapt gaat het borrelen. Je creativiteit wordt in onze ruimte aangezet. Alles is erop gericht om op een inspirerende manier samen te werken. Door de indeling en opstelling kun je op een speelse manier met elkaar samenwerken. De ruimte bestaat uit verschillende delen en kan je op verschillende manieren gebruiken.

Onze trainers en facilitators hebben hier alle creatieve middelen om jullie sessie vorm te geven.
Wij reizen graag naar jullie, maar zijn jullie in de buurt gevestigd? Dan is het zeker interessant om de sessie of workshop bij ons te houden.

Creative Café

In een speelse opstelling kunnen jullie met elkaar leren en uitwisselen. Met een heerlijk grote wand waar jullie ideeën vorm kunnen geven. Dit is ook de ideale plek om met één van onze tekenaars samen te werken. Terwijl jullie inhoudelijk nadenken over jullie visie, jaarplan, strategie of project, maakt de tekenaar jullie ideeën en plannen zichtbaar.

Ideeën-lab

We kunnen hier letterlijk alles voor je uit de kast halen: een oplossing bedenken of een prototype maken met Lego of een gekke energizer tussendoor. In onze werkvormenkast hebben we allerlei materialen en werkvormen die energie, creativiteit of structuur toevoegen aan jullie sessie.

Zithoek

Er is ook een lekkere zithoek met een grote 5-persoons bank en gezellige krukjes. Ideaal als extra ruimte om even met een subgroepje te overleggen.

Als jullie bij ons komen samenwerken, is alles tiptop geregeld!

Koffiecorner met koffie, cappuchino, espresso en diverse soorten thee

Razendsnelle wifi

Mobiel presentatiescherm

Snoertjes en aansluitingen voor elke laptop

Een geluidsbox met bluetooth en snoertje

Flexibele opstellingen

Flipovers & papier

Whiteboards

Post-its, papier, tape, pennen en stiften in allerlei kleuren

Werkvormen die je kunt gebruiken

Onze klanten betalen… niets!

Als jullie bij ons een sessie of workshop boeken en ervoor kiezen naar Huis van Verbeelding te komen, zijn daar geen extra kosten aan verbonden. Dat scheelt euro’s! Alles inclusief, behalve de lunch. Dat is het idee.

Toch iets extra?

In onze koffiecorner kunnen jullie de hele sessie gebruik maken van koffie, thee, muntwater, pepermuntjes en snoepjes.

Wil je toch iets extra bij je sessie, zoals een plank met zoete lekkernijen, gebakjes, lunch of een hartige snack? Sapje, frisdrank? Wij regelen het voor je!