Wat we kunnen beTEKENEN

Inspirerende visuele sessies

Wij zijn gek op sessies waar inspiratievonkjes door de lucht springen. Werk mag tenslotte inspirerend en stimulerend zijn.
We begeleiden jullie team via visuele werkvormen naar resultaat. Dit kan in de vorm van een snelkookpansessie of juist een lange creatieve hackathon. In één sessie, of zelfs een heel traject. In een mix van training en creatieve werkvormen helpen we jullie verder. 

Visueel samenwerken heeft een heleboel voordelen. Het helpt om ideeën zichtbaar te maken, waardoor jullie sneller tot de kern komen en geïnspireerd kunnen samenwerken. Een tastbaar beeld helpt om met elkaar volgende stappen te bepalen.

Wat we zien kunnen we geloven, en van wat we geloven gaan we meer zien. 

GRATIS E-BOOK
Zakelijk tekenen in 10 minuten

Inclusief 3 oefeningen om zelf te starten

In dit GRATIS e-book laat ik je zien hoe jij tekeningen kunt inzetten in je werk.
BONUS: De komende dagen ontvang je van mij -geheel kosteloos- een KICKSTARTKIT. Daarmee kun je snel aan de slag. 

Mogen we binnenkort ook bij jullie vonkjes ontsteken?

Creativiteit is heel goed toepasbaar in sessies die gaan over:

Waar staan we voor en waar gaan we voor?

Hoe zien we de toekomst van…

Wat is onze visie op…

Hoe komen we tot een inspirerend verhaal over…

LIVE GETEKEND VERSLAG

Vergroot de opbrengst van themamiddagen, congressen, brainstormsessies en projectgroepen. Nooit meer naar huis zonder tastbaar resultaat! Met een visuele samenvatting is de opbrengst direct zichtbaar. Dankzij de beeldverhalen onthouden mensen beter wat er gezegd is. En natuurlijk is het voor deelnemers leuk om het beeldverslag te delen via sociale media.

Onze tekenaars zijn allemaal gewend te werken in zakelijke context. Jargon is ons niet vreemd. Wij zijn analytisch en kunnen goed filteren wat de hoofd –en bijzaken zijn tijdens jullie sessie. Hierdoor gaat niets van de essentie verloren.

WORKSHOPS EN TRAININGEN

Naast visuele coaching, geven we workshops en trainingen, zodat jullie zelf aan de slag kunnen met de instrumenten die wij graag gebruiken.

Lees hieronder welke workshops en trainingen wij aanbieden.

Zakelijk tekenen (in company)

Wist je dat onze hersenen gemaakt zijn voor het verwerken van beelden? Meer dan tweederde van de energie van onze hersenen is gericht op visuele verwerking. Daarom is het heel waardevol om te leren hoe je effectiever kunt communiceren met behulp van tekeningen en visual storytelling.

Een getekende Powerpoint in plaats van saaie bulletpoints, een levendige praatplaat of andere verhelderende illustraties? Jij kunt dit zelf ook leren!

Wij verzorgen in company workshops. Jullie kunnen kiezen voor een dagdeel, om te proeven en geprikkeld te worden, of een hele dag, om er vol in te springen.

Zakelijk tekenen (online)

Daarnaast kun je deelnemen aan het online programma ZAKELIJK TEKENEN in de Online Academy. Hier kun je doorlopend starten, tegen een aantrekkelijk tarief. Met deze cursus leer je een effectieve én creatieve taal die je kunt toepassen in je werk om de verbeeldingskracht van je collega’s aan te wakkeren. Al meer dan 100 enthousiaste deelnemers gingen je voor! Zij maakten dankzij de uitgebreide videotraining heel snel meters en passen zakelijk tekenen succesvol toe in hun werk.

Het is mogelijk om de online lessen aan te vullen met een speciale verdiepingsdag bij ons in de studio in Den Haag.

Inspirerend Leiderschap

In deze tijd is verandering de enige constante factor. Organisaties die stilstaan worden ziek. Organisaties moeten voortdurend in beweging blijven. Veel managers, projectleiders en organisatieadviseurs worstelen hiermee.

Vaak blijken goede mensen slechte leiders.  Ze komen erachter dat verandering gepaard gaat met weerstand. Of de waan van de dag neemt het over. Het lukt ze niet om mensen mee te nemen en gemotiveerd te houden.

In reguliere leiderschapstrainingen ligt de focus vaak op vaardigheden. Resultaatgerichte afspraken maken, feedback geven en ontvangen, situationeel leidinggeven, onderhandelen.

Inspirerende leiders zijn in staat mensen mee te nemen. Niet vanuit starre methodes, maar vanuit hun eigen bevlogenheid en inspiratie. En door een slim beroep te doen op verbeeldingskracht. Juist daar zit de sleutel tot verandering.

Het unieke en exclusieve jaarprogramma ‘Inspirerend leiderschap’ biedt je een inspirerende reis waarin je aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling én leiderschapskwaliteiten. Klik op de button rechts en lees er meer over.

In company verzorgen wij korte trainingen, inspiratietalks of het complete jaarprogramma Inspirerend Leiderschap.

PRAATPLATEN EN PRESENTATIES OP MAAT

Naast al ons live werk en het faciliteren van groepen, verzorgen we ook tekeningen in opdracht. Geen losse plaatjes, maar tekeningen die het verhaal dat je wilt overbrengen ondersteunen. We tekenen praatplaten (dit zijn platen die je gebruikt ter ondersteuning van het gesprek of je verhaal). Je kunt dit zien als levendige infographics, waarbij meer nadruk ligt op beleving en verbeelding.

Daarnaast tekenen we ook het beeldverhaal voor jouw presentatie. Je oude PowerPointslides met bulletpoints print je uit en gebruik je alleen nog maar voor jezelf, als spiekbriefje. Jouw publiek kijkt intussen naar tekeningen die je verhaal versterken en ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat je de aandacht vasthoudt en de verbeeldingskracht prikkelt.